Аксесуари для холодильного обладнання – види і застосування
У нашому магазині представлені аксесуари для холодильного обладнання. Це, зокрема, двері і холодильні камери. Що це таке і для чого вони використовуються? Відповідаємо у сьогоднішньому дописі.
Холодильні двері – види
Харчова промисловість є особливо вимогливою галуззю. Усі пристрої та елементи обладнання повинні бути належним чином пристосовані до принципів як безпеки, так і гігієни. Що стосується аксесуарів для охолодження, одним із елементів, що використовуються для цієї мети, є холодильні двері. Вони мають однозначно іншу конструкцію в порівнянні зі стандартними дверима в інші приміщення. Ми можемо виділити:
- одностулкові холодильні двері – вони найчастіше використовуються у вузьких проходах і коридорах,
- двостулкові холодильні двері – знаходять своє застосування там, де потрібен широкий прохід до холодильної камери; Варто зазначити, що при необхідності можна використовувати лише одну стулку або відкривати обидві одночасно,
- розсувні холодильні двері – цей тип безперечно найкращий з точки зору зручності – однак, його можна використовувати лише там, де дозволяють це технічні характеристики будівлі.
Двері для холодильних камер можуть бути виготовлені з нержавіючої сталі, алюмінію або сталевого листа з білим пластиком. Внутрішній простір дверей ізольовано пінополіуретаном, а по периметру дверей встановлені змінні гумові ущільнення.
Товщина дверей в залежності від температури всередині камери може становити 8 або 12 см. Двері вбудовані в раму, заповнену поліуретаном з оцинкованими сталевими анкерами. Поріг виготовлений з алюмінію і пристосований для встановлення на одному рівні з підлогою. Рама і підвіконня оснащені підігрівом і термостатом, що захищає від перегріву. Крім того, двері оснащені так званим запобіжним замком. Це корозійностійкий важіль на зовнішній і внутрішній стороні дверей з можливістю аварійного відкриття.
Холодильні та морозильні камери
Наша пропозиція аксесуарів для холодильного обладнання – це також морозильні камери і холодильні камери, які в основному використовуються на виробничих об’єктах, а також у великих готелях або ресторанах. Холодильна техніка, як галузь техніки, що займається відведенням тепла з охолоджуваного середовища, спочатку поділяє пристрої для зберігання продуктів на холодильні камери, в яких підтримується температура в діапазоні від 0 до +10 градусів Цельсія, і морозильні камери з діапазоном температур від -5 до -25 градусів Цельсія.
Камери, які ми пропонуємо, виготовлені з сендвіч-панелей, наповнених полістиролом або поліуретановим внутрішнім шаром. Поліуретан є кращим ізолятором і його товщина для холодильних камер становить приблизно 6 см, а в морозильних камерах приблизно 12см. Однак у випадку з пінополістироловим заповненням товщина панелі в камері охолодження становить 10 см, а в морозильній камері – цілих 20 см.
Тож якщо вам потрібен будь-який з вищеописаних продуктів, перегляньте деталі нашої пропозиції. З будь – яких питань, будь ласка, зв’яжіться з нами – ми будемо раді відповісти на будь-які питання.